Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |
wykształceniu, zawodzie, miejscu i stanowisku pracy oraz sytuacji
, z tego co mi wiadomo nie zostają one całkowicie wykasowane :-/ . po prostu nie jest obszernie rozpisane w KSIPie za co zabrano prawo jazdy i za co są punkty. czyli wychodzi na to że trzeba pisać w Kwestionariuszu swoje przewinienie i dołączyć wniosek skasowania (tak mi wiadomo) co Pan na to?
, zeby te informacje wymazali z KSIP
Wiem, ze sa, i wiem co mam napisane, bo mi kumpel sprawdzal... Dlatego tez, zeby tego nie bylo - skladam pismo do wspomnianego juz Pana Komendanta 
No brawo jestem pod wrazeniem CZASU OBSLUGI
Naprawde szybko! Aha, ale z tego co na ifp pisza to i tak nie ma co pisac, bo nikogo nie biora po wyrokach
Prawo prawem a rzeczywistosc jest inna ... Zycie :-/
jak mówi mój tata, a tak poważnie, nie jest prawdą, że nie zatrudniają po wyrokach... próbuj... możesz mieć fajniejszy angaż niż ktoś na wskroś krystaliczny... to tak jak z bankiem- za czysty = zły.
Jak facet moze byc PINK
? Chyba, ze jakis teczowy 

Ja to raczej o SG mysle... Pozdro. P.
To pismo nie jest zaswiadczeniem samym w sobie
Tylko "podpinka" do pisma do Sz. P. Komendanta
:D:D hehe 
jak mówi mój tata, a tak poważnie, nie jest prawdą, że nie zatrudniają po wyrokach... próbuj... możesz mieć fajniejszy angaż niż ktoś na wskroś krystaliczny... to tak jak z bankiem- za czysty = zły.
Zaswiadczenie o niekaralnosci dostajesz za 50 zl, a to pismo co ja dostalam to nie jest zaswiadczenie o niekaralnosci... tylko informacja z KRK, ze juz nie figuruje, zeby Komendant nie mial tylko swistka z KRK, ale mial pewnosc, ze bylo, ale juz jest wszystko ladnie pieknie
No nie wiem jak mam to jeszcze raz jasniej napisac
...
Pasjonat dobrze pisze, ze inne instytucje tak nie grzebia i wystarcza im tylko ten swistek za 50 zl, do sluzb tylko grzebia w KSIP-ie...
moim skromnym zdaniem... i nie tylko moim
etaty, wiec nie ma sie gdzie spieszyc. Zalatw sobie najpierw anulowanie info o Tobie w KSIP-ie, jak w ogole sie uda 

A cos nie tak napisalam
??? Pozdrawiam 
A cos nie tak napisalam
??? Pozdrawiam 
A cos nie tak napisalam
??? Pozdrawiam 
, zeby miec wplyw na wymazanie z rejestru. Pozdro 
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |