Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |

CYTAT(agniesia303 @ 24.08.2008, 16:17) Witam Chodzi o BIK Czy istnieje realna szansa na wykreslenie mnie Nigdy nie wzielam zadnego kredytu....po za jednym wzietym przez "jeszcze" meza tzn podpisalam go wiec stalam sie wspolkredytobiorca.. bylo to jakies 8 lat temu.....teraz mam juz swoje zycie i dowiaduje sie z BIK ze zalegam jakas kwote...zgodzilam sie na splate przez tel podano mi kwote itd splacilam polowe i cos mnie tknelo zeby miec oficjalnie na pismie ile wynosi zadluzenie i o wykreslenie mnie z BIK -u w ciagu 14 dni..... Z tego co czytam na roznych forach nie bedzie to takie proste. Mam juz na oku mieszkanie chcialabym je kupic w grudniu niewiem czy to sie uda przez ten wpis......Prosze mi napisac co zrobic kiedy splace zadluzenie do konca Zeby jak najszybciej mnie wykreslili.....do kogo pisac w tym banku???? I jak napisac zeby trwalo to w miare mozliwosci krotko.... Z gory dziekuje Faktycznie, w związku z zapłatą części długu przez Panią - a więc uznaniem istnienia długu - przerwany został bieg przedawnienia. Teraz nie ma Pani raczej szans zostać usunięta z BIK zanim dług nie zostanie spłacony. Być może po szybkiej spłacie bank zgodzi się na usunięcie zapisu w BIK wcześniej niż po 5 latach. Krzysztof -------------------------------- Na prywatne wiadomości odpowiadam tylko w sprawach ściśle prywatnych (i z dużym opóźnieniem) Gdy chodzi o pieniądze, nie ufaj moim radom - sprawdź jeszcze 3 razy | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Niestety spodziewałam się tego... A czy mogą zająć rentę na poczet spłaty tegoż kredytu? Pozdrawiam, CYTAT(Tomasz Wojciechowski @ 13.02.2010, 10:44) Choroba czy likwidacja działalności gospodarczej nie zwalniają Pana ze spełnienia świadczenia. | |||
linki reklamowe | |
Tak - mogą zająć 25% renty.
---------------------Kancelaria Adwokacka w Szczytnie adw. Łukasz Nysztal www.adwokat.nysztal.eu | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |