Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |

Wiec tak wczoraj przyszedł z sadu wyrok nakazowy odbyło się bez prokuratora ?? prawo jady zatrzymane na okres jednego roku Grzywna 50 stawek po 30 zl 500zl na poprawę dróg i 1300 zl koszty sadowe wszystko si tylko ta grzywna masakra nie dam rady tyle kasy od razu dać przydało by się to rozłożyć na raty jakieś ale jak mam się o to starać??????????? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
skladasz w sadzie przez biuro podawcze wniosek o rozlozenie kosztow sadowych oraz grzywny na raty. i czekasz. przyjdzie wezwanie na posiedzenie sadu ktory to rozpatrzy. nie jestem pewien ale chyba takze mozesz odwolac sie od tego wyroku ze wzgledu na zbyt wysokie koszty. chociaz z drugiej strony prawko zabrane na rok-oddadza bez egzaminow wiec nie wiem czy warto dalej to ciagnac. | ||
linki reklamowe | |
waldekk miałeś tylko 1.4ng? i dlaczego zabrano ci prawko czy norma nie jest do 2ng?? | |||
WIEC BĘDĘ TAKIE PISMO PISAŁ TYKO KIEDY MAM JE WYSYŁAĆ JUŻ TERAZ CZY DOPIERO PO POSIEDZENIU BO PEWNIE ONO BĘDZIE ???? NO A CO DO WYNIKU KRWI TO SIĘ MIESZCZĘ W NORMIE A NA PIŚMIE JEST EWIDENTNIE NAPISANE ZE JECHAŁEM POD WPŁYWEM A NIE PO UŻYCIU I TEZ NAPISALI ZE ROBILI MI TEST KTÓRY DAL WYNIK POZYTYWNY A WOGLE TAK NIE BYŁO BYŁ TEST ALE NIC NIE WYKAZAŁO I PRAWKA NIE WZIĘLI DOPIERO PO 2 MIESIĄCACH ZABRALI JAK WYNIKI BADAN BYŁY TAKA JEST W POLSCE SPRAWIEDLIWOŚĆ ???? ALE JA ZWYKLY OBYWATEL I COZ MI POZOSTAJE ZROBIC PODAJE SIE KAŻĘ Z TYM ZE NIE MAM TYLE KAPUSTY BO NA RĘKĘ MAM 1600ZL DOBRZE ZE TE PRAWKO BĘDĘ MIAŁ A MJ NIE RUSZĘ JUŻ!!!! PRZYJEMNOŚĆ KROTKA A JAKIE KŁOPOTY ZA TO DŁUGIEEEEEEEEEE I TA SPRAWIEDLIWOŚĆ HEEE | ||
ZNOWU PROBLEMY!!! MYŚLAŁEM ZE WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY A TU ZNOWU PISMO TYM RAZEM Z PROKURATURY PRZYSZEDŁ SPRZECIW !!!! PROKURATOR NIE ZGADZA SIĘ Z KAROM KTÓRA DAL MI SAD CHCE NA PEWNO WZIASC NA WIĘCEJ NIŻ ROK PRAWKO 28 04 10 ROZPRAWA CO ROBIĆ MAM ??? CZY PRAWNIK JEST WSTANIE MNIE WYBRONIĆ ? POMÓŻCIE MI PROSZĘ | ||
znalazłem pismo w necie czy mogę je wykorzystać w sadzie na swoja obronę ? http://www.zielona-gora.po.gov.pl/esi-admi...elona-gora4.pdf czy z góry nastawić się na przegrana w sadzie i dać se spokój bo i tak mi wezmą prawko na dłużej niż rok ?? jeszcze raz proszę o pomoc nie wiem co robić | ||
Witam, zostałem za trzymany przez policje za prowadzenie i posiadanie pod wpływem. Znalazłem artykuł: http://spliff.com.pl/index.php?option=com_...1&Itemid=60 CYTAT Obecnie artykuł 72 daje taką możliwość także osobom używającym ?substancji psychoaktywnych szkodliwie?, czyli praktycznie wszystkim użytkownikom narkotyków. Warunkiem zawieszenia postępowania jest podjęcie się uczestnictwa w programie leczniczym i rehabilitacyjnym (dotyczy osób uzależnionych), lub profilaktyczno-leczniczym (dotyczy używających). W takiej sytuacji prokurator może zawiesić postępowanie do czasu zakończenia programu. Chciałbym się zapytać czy ktoś korzystał z tego artykułu i jaki był efekt? Czy jak poddam się takiemu programowi to czy zakład pracy zostanie poinformowany? | |||
linki reklamowe | |
wiec tak moja sprawa dalej się ciągnie w sadzie 12 października mija rok od zatrzymania prawka - czy mogę napisać pismo o zwrot dokutemu? czy jest taka możliwość żeby mi oddali prawko niby sprawa prosta a tyle sie ciagnie | ||
wiec tak mam już wyrok jest to 1 rok zakazu co już zaliczyli od 12.10.09 800zl grzywny 1300zl koszty sadowe wyrok został dziś orzeczony czyli po terminie jednego roku zanim się uprawomocni to tez minie pewnie kilka dni pytanie 1.czy będę musiał zdawać ponowny egzamin na prawo jazdy ? | ||
dziękuje wszystkim za pomoc naprawdę się przydała prawko odebrałem a cale to zdarzenie dobrze zapamiętam bez prawnika bym prawka nie miał sporo mi pomógł jemu tez dziękuje a z thc dałem spokój bo nie warto przyjemność krotka problemy spore | ||

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |