Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |

mam syna ktory ma rok i jestem w ciazy dziecko urodzi sie we wrzesniu ojciec dzieci nie pracuje i nie stara sie szukac pracy ja mam zasilek dla bezrobotnych ktory konczy sie w maju gdy sie skonczy zostane bez pieniedzy nie mam separacji ani rozwodu mieszkam u rodzicow i sama wychowywuje syna czy moge na nie narodzone dziecko rowniez dostac alimenty prosze o pomoc | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Na nienarodzone dziecko nie dostaniesz alimentów. Jesteś mężatką? | |||
linki reklamowe | |
Pani Paulusia22 niech Pani czyta ze zrozumieniem!!: "nie mam separacji ani rozwodu".
Sandro, jeśli nie macie rozwodu to nie składa Pani o alimenty, tylko musi Pani złożyć w sądzie wniosek o zabezpieczenie potrzeb rodziny | |||
Proszę wybaczyć, nie zauważyłam:) | |||
CYTAT(Karolina G.) Pani Paulusia22 niech Pani czyta ze zrozumieniem!!: "nie mam separacji ani rozwodu".
Sandro, jeśli nie macie rozwodu to nie składa Pani o alimenty, tylko musi Pani złożyć w sądzie wniosek o zabezpieczenie potrzeb rodziny Nawet jak nie mają rozwodu, to składa o alimenty na siebie i dziecko, które już jest. | |||
mozesz ubiegac sie od ojca dziecka o zabezpieczenie alimentow na siebie i dziecko ale nie dłuzej niz 3 miesiace, ojciec dziecka jest takze zobowiazany do pokrycia polowy kosztow wyprawki na dziecko
---------------------ewa | |||
mozesz ubiegac sie od ojca dziecka o zabezpieczenie alimentow na siebie i dziecko ale nie dłuzej niz 3 miesiace, ojciec dziecka jest takze zobowiazany do pokrycia polowy kosztow wyprawki na dziecko! pozdrawiam
linki reklamowe | |
A jesli o jciec nie pracuje i nie ma dochodów badz nie chce płacic na dziecko to obowiazek moze przejsc na dziadkow (rodziców ojca dziecka)
CYTAT(ewa 1984) mozesz ubiegac sie od ojca dziecka o zabezpieczenie alimentow na siebie i dziecko ale nie dłuzej niz 3 miesiace, ojciec dziecka jest takze zobowiazany do pokrycia polowy kosztow wyprawki na dziecko! pozdrawiam
Jeżeli jest żoną tego człowieka, to alimenty należą się jej za okres dłuższy niż 3 miesiące. Proponuję o nie wystąpić jak najszybciej. | |||
oczywiscie jesli jest żona to tak
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |