Przejdź do strony:
» alimenty dla kobiety w ciazy
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy rodzinne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

13:06 11-03-2009
mam syna ktory ma rok i jestem w ciazy dziecko urodzi sie we wrzesniu ojciec dzieci nie pracuje i nie stara sie szukac pracy ja mam zasilek dla bezrobotnych ktory konczy sie w maju gdy sie skonczy zostane bez pieniedzy nie mam separacji ani rozwodu mieszkam u rodzicow i sama wychowywuje syna czy moge na nie narodzone dziecko rowniez dostac alimenty prosze o pomoc
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

13:47 11-03-2009
Na nienarodzone dziecko nie dostaniesz alimentów. Jesteś mężatką?
odpowiedz

linki
reklamowe

18:46 11-03-2009
Pani Paulusia22 niech Pani czyta ze zrozumieniem!!: "nie mam separacji ani rozwodu".

Sandro, jeśli nie macie rozwodu to nie składa Pani o alimenty, tylko musi Pani złożyć w sądzie wniosek o zabezpieczenie potrzeb rodziny
odpowiedz

21:15 11-03-2009
Proszę wybaczyć, nie zauważyłam:)
odpowiedz

08:19 12-03-2009
CYTAT(Karolina G.)
Pani Paulusia22 niech Pani czyta ze zrozumieniem!!: "nie mam separacji ani rozwodu".

Sandro, jeśli nie macie rozwodu to nie składa Pani o alimenty, tylko musi Pani złożyć w sądzie wniosek o zabezpieczenie potrzeb rodziny

Nawet jak nie mają rozwodu, to składa o alimenty na siebie i dziecko, które już jest.
odpowiedz

17:22 13-03-2009
mozesz ubiegac sie od ojca dziecka o zabezpieczenie alimentow na siebie i dziecko ale nie dłuzej niz 3 miesiace, ojciec dziecka jest takze zobowiazany do pokrycia polowy kosztow wyprawki na dziecko
---------------------
ewa
odpowiedz

17:23 13-03-2009
mozesz ubiegac sie od ojca dziecka o zabezpieczenie alimentow na siebie i dziecko ale nie dłuzej niz 3 miesiace, ojciec dziecka jest takze zobowiazany do pokrycia polowy kosztow wyprawki na dziecko! pozdrawiam
---------------------
ewa
odpowiedz

linki
reklamowe

17:46 13-03-2009
A jesli o jciec nie pracuje i nie ma dochodów badz nie chce płacic na dziecko to obowiazek moze przejsc na dziadkow (rodziców ojca dziecka)
---------------------
ewa
odpowiedz

17:48 13-03-2009
CYTAT(ewa 1984)
mozesz ubiegac sie od ojca dziecka o zabezpieczenie alimentow na siebie i dziecko ale nie dłuzej niz 3 miesiace, ojciec dziecka jest takze zobowiazany do pokrycia polowy kosztow wyprawki na dziecko! pozdrawiam

Jeżeli jest żoną tego człowieka, to alimenty należą się jej za okres dłuższy niż 3 miesiące. Proponuję o nie wystąpić jak najszybciej.
odpowiedz

18:13 13-03-2009
oczywiscie jesli jest żona to tak
---------------------
ewa
odpowiedz
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawmfilipinkazaneta1985