Zadaj pytanie na forum
ZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

O to mi chodziło jak to prawnie wygląda.
---------------------Czy taka umowa prywatna między nami posiada jakiś status prawny - widzę,że nie bardzo i wszystko zależy od lojalności strony zobowiązanej. Bardzo dziękuję. GRZEGORZ - Gdańsk | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Taka umowa nie miałaby sensu.Jeżeli chodzi o bilet miesięczny łatwiej ująć to w kwocie ugody alimentacyjnej ale o inne rzeczy jak ubrania czy tym podobne nie sposób określić nie tylko kwotowo ale i jakościowo w żadnej umowie.Problem mogłoby nastręczyć oczywiście ewentualne odszkodowanie za jej niedotrzymanie ale była by to sprawa cywilna i niepewna.
---------------------Porad na priva,maila i gg nie udzielam. Odpisuję tylko w wolnych chwilach.Pod warunkiem,że mi się chce. | ||
linki reklamowe | |
Ponawiam pytanie,ponieważ są jakieś zakłócenia na łączach i dwa korniki /pusto w głowie i zero inteligencji/ szukające wrażeń na forum zaatakowały mój temat.
te 2 puste korniki potrafia przynajmniej korzystac z dobrodziejstw 21 wieku i pomoc ,a ty taki madry nawet google nie potrafisz uzyc:) i prostej umowy napisac ..GRATULACJE... To nie jest twoj prywatny folwark zebys mowil kto ma pisac a kto nie ,obowiazuje regulamin forum ktory pewnie nie czytales... PROSZE administracje forum o pouczenie uzytkownika zeby stonowal epitety w nasza strone. Pozdrawiam
pprzemo | ||
| konto usunięte |
Do Pana GGRZEGORZ
podaje link do strony, gdzie kiedys zalaczylam plik -wzor do ugody alimentacyjnej moze bedzie pomocne? tylko sobie dopasowac po swojemu Plik jest do pobrania http://www.forum.prawnikow.pl/38603.htm | ||
Dziękuję pani wiewiórka
---------------------Dobrze jest więcej wiedzieć. Kto szuka nie błądzi. GRZEGORZ - Gdańsk | |||
linki reklamowe | |
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |