Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

Witam Skrytp fajny, bo znany mi dobrze. Wszystko ładnie wygląda. NIestety forum nie pamięta ustawień, Za każdym razem musze wpisywać login i hasło. EDIT: Wyjaśniłem. Należy logować się nie przez to domyślne okienko, ale przez menu i "zaloguj". Wtedy ustawienia są pamiętane. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Był kłopot z pamiętaniem sesji przy powrocie na stronę główną przez kliknięcie w główne okno. Problem zgłoszono do naszego specjalisty i na chwilę obecną podobno błąd został wyeliminowany.
---------------------Jeśli jeszcze znajdziecie jakieś błędy - dajcie znać - nie wszystko bowiem da się tak od razu samemu wyłapać. Dla nowo rejestrujących się użytkowników: chwilowo nie działa jeszcze tak jak powinna integracja z portalem.prawnikow. Jeśli będzie kłopot z zalogowaniem na części portalowej proszę po prostu ponowić tam (w części portalowej) rejestrację używając tych samych danych co na forum. W najbliższych dniach postaramy się wyeliminować ten problem (niezbędna aktualizacja skryptu portalu). Kancelaria Adwokacka w Szczytnie adw. Łukasz Nysztal www.adwokat.nysztal.eu | ||
linki reklamowe | |
Niestety nadal nie pamięta sesji. Wyczyściłem cache przeglądarki i jest tak samo. | ||
Zwróć uwagę, że zmieniono nam odrobinę adresowanie forum - nie ma ta teraz www. Jak wchodzisz przez www. to faktycznie pokazuje, że wylogowany. Ale logować ponownie nie trzeba - wystarczy kliknąć w dowolny dział i w dziale będziesz już zalogowany.
---------------------Ale OK zgłoszę, żeby spec jeszcze z tym powalczył. Kancelaria Adwokacka w Szczytnie adw. Łukasz Nysztal www.adwokat.nysztal.eu | ||
To prawda. Miałem forum na pasku w zakładkach i nie zmieniłem. | ||
| konto usunięte |
A jak z obciążeniem forum (serwer load spadł w porównaniu z phpbb by przemo?) Spadł na pewno proszę powiedzieć o ile | ||
interesują mnie tylko 3 rzeczy: 1.Jak szybko edytować listę tematów w których pisałem posty ? 2.Jak ukryć swoją obecność na forum? 3.Dlaczego utraciłem swojego avatara skoro była informacja, iż należy zarchiwizować tylko PW :-/ ? ogólnie moim zdaniem forum straciło na przejrzystości - poprzedni ascetyczny skrypt w swojej prostocie był lepszy-teraz mamy mnóstwo nowych funkcji ale w zasadzie po co...? naprawdę nie ma ochoty zagłębiać się w te nowości bo do niczego nie jest mi to potrzebne-poprostu chcę mieć szybki dostęp do tematów w których pisałem posty i ewentualnie ukryć swoją obecność na forum a avatara szkoda bo przyzwycziłem się już do nie go ale trudno... | ||
linki reklamowe | |
i czemu tu tak brzydko teraz;(? | |||
CYTAT(Semiramis @ 14.09.2009, 17:06) i czemu tu tak brzydko teraz;(? całkowicie zgadzam się- pod względem estetycznym jest też gorzej:( a te listy znajomych itp nieodparcie kojarzą mi się z Naszą Klasą :-/ | ||
| konto usunięte |
CYTAT(radek07 @ 14.09.2009, 16:29) interesują mnie tylko 3 rzeczy: 1.Jak szybko edytować listę tematów w których pisałem posty ? 2.Jak ukryć swoją obecność na forum? 3.Dlaczego utraciłem swojego avatara skoro była informacja, iż należy zarchiwizować tylko PW :-/ ? ogólnie moim zdaniem forum straciło na przejrzystości - poprzedni ascetyczny skrypt w swojej prostocie był lepszy-teraz mamy mnóstwo nowych funkcji ale w zasadzie po co...? naprawdę nie ma ochoty zagłębiać się w te nowości bo do niczego nie jest mi to potrzebne-poprostu chcę mieć szybki dostęp do tematów w których pisałem posty i ewentualnie ukryć swoją obecność na forum a avatara szkoda bo przyzwycziłem się już do nie go ale trudno... 1. Przycisk edytuj obok posta. 2. w ustawieniach profilu napisz na PW prześle Ci screen 3. Bo konwertowanie nie przenosi ich | ||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |