1
Przejdź do strony:
» przerobiona karta cyfry+ POMOCY!!!!
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Postępowanie karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

12:34 22-09-2009
sad.gif POMOCY!w tamtym roku sprzedalam cos komus nie pamietam co i w tym roku sie zaczelo najpierw wezwania do prokuratury a teraz akt oskarzenia o przestepstwo z art.6 ust.1 z dn 5lipca 2002 o ochronie niektorych uslog swiadczonych droga elektroniczna opartych lub polegajacych ba dostepie warunkowym oskarza..... ze wprowadzila do obrotu w dn 9wrzesni 2008 urzadzenie niedozwolone w postaci przeprogramowanej karty abonenckiej cyfry+ czym wyrzadzila krzywde pokrzywdzonemu szkoe majatkowa w wysokosci 348zł!PROSZE MI NAPISAC CO MI ZA TO GROZI, SPRZEDALAM COS TEMU GOSCIOWI ALE NIE KARTE A NAJLEPSZE TO JEST TO ZE ON POSIADAL MOJA KARTE KTORą ZGUBILAM JAKIS CZAS WCZESNIEJ I ZGLOSILAM TO ZAPLACILAM I DOSTALAM NOWą A NIBY NIEJAKI OLAF.L Z LEGE ARTIS SERVICE JEST TO FIRMA ZAJMUJACA SIE PRZEKRETAMI I CO WYSZLO ZE TEMU FACETOWI CO COS SPRZEDALAM PRZELAL MI PIENIADZE NA KONTO WYSLALAM KARTE PRZEROBIONą CYFRY+ A ON SPRZEDAL OLAFOWI.L KTORY BYL PROWOKANTEM- JESTEM W CIAZY 9MIESIAC TRZY TYG DO PORODU TO BEDZIE DRUGI SYN MAM 20LAT RENTE PO OJCU POKI SIE UCZE KTORA WYNOSI 600ZL CO MI GROZI ZA TEN KRZYWY PRZEKRET GDZIE JA JESTEM POSZKODOWANA I CZY KOSZTY SADOWE MNIE OBEJMą?BARDZO PROSZE O SZYBKI KONTAKT BO CHYBA URODZE PRZED TERMINEM PRZEZ TO WSZYSTKO JUZ NIE MOGE SPAć CZLOWIEK NIGDY NIE KARANY A TU TAKIE COS TO GLUPOTA!!!PROSZE O KONTAKT I DZIEKUJE
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

13:37 22-09-2009
http://forum.prawnikow.pl/prosze-o-pomoc-sharing--t3933.html
---------------------
Odpowiadam publicznie na forum. Jedynie w sprawach większej wagi mogę odpowiedzieć prywatnie.
odpowiedz

linki
reklamowe

~Kordian
87.105.*.*

23:06 04-02-2012
W zeszłym roku nie mogłaś sprzedać przerobionej karty bo nie było możliwości przerobienia aby oglądać coś nielegalnie, mogłaś to robić w ramach edukacji.
odpowiedz
~Kordian
87.105.*.*

23:08 04-02-2012
Pewnie to prowokacja, jeśli nie to z pierdla nie wyjdziesz.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona