Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~sara 89.76.*.* |
Czy wie ktoś ? Jeśli mam umowe do dnia porodu, a przez kilka ostatnich miesięcy byłam na L4 (przerzucono mnie z zakładu na świadczenie zasiłku chorobowego do ZUS), to czy przysługuje mi też ekwiwalent za niewykorzystany urlop??? Z góry dziekuje!!! :) | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~www 89.231.*.* |
"w potrzebie" ja to bym na twoim miejscu od razu do PIP-u zadzwoniła i sie dopytała , bo cos mi sie nie wydaje aby tak mogło by gdyby tak było to kazdy pracodawaca przerzucałby wszystko an nastepnego ,nastepnego i tak bez konca:D | ||
linki reklamowe | |
~Marek 89.174.*.* |
Witam!Mam pytanie pracowałem w firmie na przewozach miedzynarodowych i chciałbym sie zapytać czy placa z kilometra jest płacą legalną,bo z tego co się dowiedziałem to jazda po UE płacona jest w dietach.Prosze o szybki odpis.Pozdrawiam. | ||
Do nesca. 8 mies w tamtym roku = 7/12*26 dni urlopu = 15 dni urlopu, a za ten rok = 3/12*26= 6,5 + 1,5 (dnia za 15 dni)= 8+15=23 dni urlopu. Dobrze Ci wyliczyli. | |||
linki reklamowe | |
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |