Zadaj pytanie na forum
![]() | Aleksandra KutymaPrawnik, doktorantka w Instytucie Nauk Prawnych PAN, ekspert w dziedzinie prawa konstytucyjnego, administracyjnego i podatkowego. |
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | mfilipinka | zaneta1985 |

Popieram panie pprzemo.
---------------------Odpowiedział pan sprawnie i prawnie - zdecydować się na urodzenie dziecka to dziś dla samotnej kobiety nie lada wyzwanie i nieraz trzeba dobrze zakasać rękawy /nagimnastykować się/,aby dziecko mogło godnie żyć. Co niektórzy na forum mają do odpowiadających pretensje jak w powiedzonku - pretensje do garbatego,że ma proste dzieci - Dla pani pytającej dodam - nie jest pani pierwszą i ostatnią,którą partner porzucił z dzieckiem. Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie - Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |