(http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/88954,multimedia-polska.htm)

caprio71 - 23:55 08-02-2010
witam,mój problem wyglada nastepujaco,dwa lata temu podpisałam umowe z multimedia polska na korzystanie z inernetu 2mb,po zakonczeniu umowy udałam sie do biura multimedia w moim miescie zeby wyjasnic całkiem inne niejasnosci i przy okazji dowiedziałam sie od pani w biurze ze takiej predkosci internetu za jaki ja płaciłam to w naszym miescie nie było,pani doradziła mi zebym napisała reklamacje o zwrot kosztów skoro płaciłam za cos czego nie miałam.tak tez zrobiłam,dwa dni temu oddzwoniła do mnie ta sama pani informujac mnie ze reklamacja nie jest uznana poniewaz nie przeszkadzało mi to przez dwa lata wiec teraz nie moge upominac sie o zwrot kosztów,tylko ze ja nie byłam swiadoma ze w naszym miescie nie było takiej predkosci za jaka ja płaciłam.co mozna w tej sytuacji zrobic i gdzie sie udac/bo skoro multimedia nie dostarczała mi internetu takiego za jaki płaciłam i pobierała za to opłate to nie wiem kto powinien byc bardzij swiadomy tego oni czy ja?szczerze mówiac to nie wiem co zrobic czy walczyc z nimi czy dac spokój bo czasami to jest to walka z wiatrakami.
kempi82 - 10:18 09-02-2010
Proszę skierować do firmy pismo z wezwaniem do zwrotu niesłusznie naliczonych kwot pieniężnych z tytułu umowy z wyznaczeniem terminu do zwrotu i poinformować, że w przeciwnym przypadku sprawa zostanie skierowana do sądu.
anna.dwa - 11:18 09-02-2010
Wyślij listem poleconym z potwierdzeniem odbioru albo zanieś i każ potwierdzić doręczenie (data, podpis, pieczątka) na kopii.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawmfilipinkazaneta1985
dukeaeccnieruchomosci_wawmfilipinkazaneta1985
Dołącz do naszego grona