Forum Wieszjak.pl » Prawo » Prawo cywilne » Multimedia »  Dodaj komentarz
Multimedia - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
19:11 27-02-2010  Łukasz Nysztal
Operator nie musi informować o kończącej się promocji czy umowie. Dozwolone jest stosowanie różnych cenników dla umów na czas określony i na czas nieokreślony. Identyczna sytuacja jest w przypadku Neostrady - UOKiK wypowiadał się jednoznacznie, że takie rozróżnianie cennika jest prawnie dozwolone. Trzeba zapłacić.
2.
16:11 27-02-2010  olej50
Mam pytanie odnośnie internetu podpisalam umowę z MULTIMEDIĄ byla jakas promocja płaciłam za internet 51zl wraz z podstwowym pakietem kablówki na rok .po roku zapomniałam o tej umowie i w lutym przyszło mi do zapłacenia 145zl za internet bo już nie było promocji .czy bez powiadomienia mnie o tym fakcie ze upływa termin umowy bo przecież umowa sie skończyła z końcem stycznia mogą sami bez mojej zgody zafundowac mi internet bez promocji za 145zl .chcialam zerwac umowe ale bym musiała jeszcze dopłacić 145zl bo tam w umowie jest napisane że z miesięcznym wypowiedzeniem więc za marzec bym musiała zapłacić następne 145 zł nie wiem co robić czy mogę zerwac umowę nie placąc za marzec albo wogóle zapłacić im 51zl i zakonczyć interesy z nimi .bo tam jest naprawde balagan mialam przypadek ze mi odcięli internet że niby 3 miesiące nie płaciłam a rachunki były opłacane .proszę o poradę i bardzo dziękuję

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona