Przejdź do strony:
» Nie mam po co żyć
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Prawo gospodarcze i handlowe
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
konto usunięte

01:04 06-03-2010
dzisiaj po południu popełnię samobójstwo - mam dość życia - starań i nie odwzajemnionej miłości wyimaginowanej .........

żegnam zimno i chłód niech ciało me owionie .....
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

13:17 07-03-2010
CYTAT(dymollo @ 6.03.2010, 1:04)
dzisiaj po południu popełnię samobójstwo - mam dość życia - starań i nie odwzajemnionej miłości wyimaginowanej .........

żegnam zimno i chłód niech ciało me owionie .....

Szczerze mówiąc, nie wiem jak zareagować na taki post, ale powinieneś chyba z kimś porozmawiać.Wiem ,że łatwo się mówi jak ktoś ma kłopoty, ale wierz mi w życiu jest różnie i najważniejsze znalezć wokół siebie osobę, która Cię wysłuchą bez zobowiązań pomoże.Nie rób Głupstw !!!PROSZĘ!!!!!!!!
odpowiedz

linki
reklamowe

16:35 07-03-2010
Każdy problem można rozwiązać. Samobójstwo to ucieczka - a nie rozwiązanie problemu. Nie wiemy jakie problemy zainteresowany, bo nam ich tutaj nie przedstawił. Proszę wziąć się w garść i walczyć!

Mam tylko nadzieje, że to ów post to nie tania prowokacja czy żart: http://forum.prawnikow.pl/Firma-kurierska-...773#entry348773
---------------------
Kancelaria Adwokacka w Szczytnie
adw. Łukasz Nysztal
www.adwokat.nysztal.eu
odpowiedz

17:02 07-03-2010
A co na to ZUS?
---------------------
Porad na priva,maila i gg nie udzielam.
Odpisuję tylko w wolnych chwilach.Pod warunkiem,że mi się chce.
odpowiedz

23:25 07-03-2010
a przepraszam, zę tak wprost zapytam czy owa samo zagłada ma coś wspólnego z obrotem gospodarczym i prawem gospodarczym. Pewnie nieszczęśniku podpisałeś umowe spółki cywilnej - i to dotego z vat-em wspólczuje najgorszemu wrogowi bym odradziłą takie zobowązanie. Ale daj spokój obwieszenie się albo inny zamach nic nie da bedzie przeniesienie odpowiedzialności
odpowiedz
konto usunięte

16:08 10-03-2010
CYTAT(iwac @ 7.03.2010, 23:25)
a przepraszam, zę tak wprost zapytam czy owa samo zagłada ma coś wspólnego z obrotem gospodarczym i prawem gospodarczym. Pewnie nieszczęśniku podpisałeś umowe spółki cywilnej - i to dotego z vat-em wspólczuje najgorszemu wrogowi bym odradziłą takie zobowązanie. Ale daj spokój obwieszenie się albo inny zamach nic nie da bedzie przeniesienie odpowiedzialności

nie - dopiero przymierzam się do spółki z.o.o. ........................

Co to będzie to najstarsi prorocy nie zgadną ....

Przynajmniej już nic mi nie straszne.

Marginalnie;
Wesprę dobry bizness plan, pomogę uzyskać środki unijne, za darmo ! ! !

BO SAM PRZYSZEDŁEM I SAM ODEJDĘ

odpowiedz

16:14 10-03-2010
CYTAT(dymollo @ 10.03.2010, 17:08)
nie - dopiero przymierzam się do spółki z.o.o. ........................

Co to będzie to najstarsi prorocy nie zgadną ....

Przynajmniej już nic mi nie straszne.

Marginalnie;
Wesprę dobry bizness plan, pomogę uzyskać środki unijne, za darmo ! ! !

BO SAM PRZYSZEDŁEM I SAM ODEJDĘ

... sam nie przyszedłeś na ten świat,ale sam zawsze możesz odejść - masz prawo wyboru - żyć,albo odejść i będzie pozamiatane - do miłego spotkania się TU czy TAM smile.gif
---------------------
Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie - Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara
odpowiedz

linki
reklamowe

konto usunięte

16:23 10-03-2010
CYTAT(EWAKONIECZNA @ 10.03.2010, 16:14)
... sam nie przyszedłeś na ten świat,ale sam zawsze możesz odejść - masz prawo wyboru - żyć,albo odejść i będzie pozamiatane - do miłego spotkania się TU czy TAM smile.gif

Kiedy się rodzisz - wszyscy w koło płaczą
Ale kiedy będziesz odchodzić - zrób tak, byś Ty się śmiała a reszta zalewała się łzami ...
odpowiedz

17:10 10-03-2010
CYTAT(dymollo @ 10.03.2010, 17:23)
Kiedy się rodzisz - wszyscy w koło płaczą
Ale kiedy będziesz odchodzić - zrób tak, byś Ty się śmiała a reszta zalewała się łzami ...

... daj sobie spokój - jutro też jest dzień,a nawet słoneczko świeci - nie ma sytuacji bez wyjścia - więc głowa do góry i pruj do przodu ........ zdrówka życzę i więcej optymizmu - przychodząc na świat nikt nie gwarantował NAM życia bez stresu i problemów ....... uśmiechnij się smile.gif
---------------------
Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie - Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara
odpowiedz

16:10 15-03-2010
nie wolno Ci tak nawet myslec !! to niczego nie rozwiazuje , jakbys wiedzial jakie ja mam problemy , tez zyc mi sie nie chce ale mam dla kogo I TY TEZ MASZ !!!!!!! ostatnio wszystk spadło mi na głowe ale nigdy bym nie myslala o takim rozwiazaniu dopoki Bog mnie na tym swiecie trzyma bede walczyc !! odezwij sie , bo martwie sie o Ciebie... TRZYMAJ SIE , BEDZIE DOBRZE smile.gif)
odpowiedz
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona