Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

| konto usunięte |
dzisiaj po południu popełnię samobójstwo - mam dość życia - starań i nie odwzajemnionej miłości wyimaginowanej ......... żegnam zimno i chłód niech ciało me owionie ..... | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
CYTAT(dymollo @ 6.03.2010, 1:04) dzisiaj po południu popełnię samobójstwo - mam dość życia - starań i nie odwzajemnionej miłości wyimaginowanej ......... żegnam zimno i chłód niech ciało me owionie ..... Szczerze mówiąc, nie wiem jak zareagować na taki post, ale powinieneś chyba z kimś porozmawiać.Wiem ,że łatwo się mówi jak ktoś ma kłopoty, ale wierz mi w życiu jest różnie i najważniejsze znalezć wokół siebie osobę, która Cię wysłuchą bez zobowiązań pomoże.Nie rób Głupstw !!!PROSZĘ!!!!!!!! | |||
linki reklamowe | |
Każdy problem można rozwiązać. Samobójstwo to ucieczka - a nie rozwiązanie problemu. Nie wiemy jakie problemy zainteresowany, bo nam ich tutaj nie przedstawił. Proszę wziąć się w garść i walczyć!
---------------------Mam tylko nadzieje, że to ów post to nie tania prowokacja czy żart: http://forum.prawnikow.pl/Firma-kurierska-...773#entry348773 Kancelaria Adwokacka w Szczytnie adw. Łukasz Nysztal www.adwokat.nysztal.eu | ||
A co na to ZUS?
---------------------Porad na priva,maila i gg nie udzielam. Odpisuję tylko w wolnych chwilach.Pod warunkiem,że mi się chce. | ||
a przepraszam, zę tak wprost zapytam czy owa samo zagłada ma coś wspólnego z obrotem gospodarczym i prawem gospodarczym. Pewnie nieszczęśniku podpisałeś umowe spółki cywilnej - i to dotego z vat-em wspólczuje najgorszemu wrogowi bym odradziłą takie zobowązanie. Ale daj spokój obwieszenie się albo inny zamach nic nie da bedzie przeniesienie odpowiedzialności | ||
| konto usunięte |
CYTAT(iwac @ 7.03.2010, 23:25) a przepraszam, zę tak wprost zapytam czy owa samo zagłada ma coś wspólnego z obrotem gospodarczym i prawem gospodarczym. Pewnie nieszczęśniku podpisałeś umowe spółki cywilnej - i to dotego z vat-em wspólczuje najgorszemu wrogowi bym odradziłą takie zobowązanie. Ale daj spokój obwieszenie się albo inny zamach nic nie da bedzie przeniesienie odpowiedzialności nie - dopiero przymierzam się do spółki z.o.o. ........................ Co to będzie to najstarsi prorocy nie zgadną .... Przynajmniej już nic mi nie straszne. Marginalnie; Wesprę dobry bizness plan, pomogę uzyskać środki unijne, za darmo ! ! ! BO SAM PRZYSZEDŁEM I SAM ODEJDĘ | ||
CYTAT(dymollo @ 10.03.2010, 17:08) nie - dopiero przymierzam się do spółki z.o.o. ........................ Co to będzie to najstarsi prorocy nie zgadną .... Przynajmniej już nic mi nie straszne. Marginalnie; Wesprę dobry bizness plan, pomogę uzyskać środki unijne, za darmo ! ! ! BO SAM PRZYSZEDŁEM I SAM ODEJDĘ ... sam nie przyszedłeś na ten świat,ale sam zawsze możesz odejść - masz prawo wyboru - żyć,albo odejść i będzie pozamiatane - do miłego spotkania się TU czy TAM Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie - Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara | ||
linki reklamowe | |
| konto usunięte |
CYTAT(EWAKONIECZNA @ 10.03.2010, 16:14) ... sam nie przyszedłeś na ten świat,ale sam zawsze możesz odejść - masz prawo wyboru - żyć,albo odejść i będzie pozamiatane - do miłego spotkania się TU czy TAM Kiedy się rodzisz - wszyscy w koło płaczą Ale kiedy będziesz odchodzić - zrób tak, byś Ty się śmiała a reszta zalewała się łzami ... | ||
CYTAT(dymollo @ 10.03.2010, 17:23) Kiedy się rodzisz - wszyscy w koło płaczą Ale kiedy będziesz odchodzić - zrób tak, byś Ty się śmiała a reszta zalewała się łzami ... ... daj sobie spokój - jutro też jest dzień,a nawet słoneczko świeci - nie ma sytuacji bez wyjścia - więc głowa do góry i pruj do przodu ........ zdrówka życzę i więcej optymizmu - przychodząc na świat nikt nie gwarantował NAM życia bez stresu i problemów ....... uśmiechnij się Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie - Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę śniadanie mi robić- nie tylko w sobotę Oglądać romanse, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki Ja wydaję kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara | ||
nie wolno Ci tak nawet myslec !! to niczego nie rozwiazuje , jakbys wiedzial jakie ja mam problemy , tez zyc mi sie nie chce ale mam dla kogo I TY TEZ MASZ !!!!!!! ostatnio wszystk spadło mi na głowe ale nigdy bym nie myslala o takim rozwiazaniu dopoki Bog mnie na tym swiecie trzyma bede walczyc !! odezwij sie , bo martwie sie o Ciebie... TRZYMAJ SIE , BEDZIE DOBRZE | |||
| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |