Zadaj pytanie na forum
![]() | Kinga WiśniewskaKonsultant ds. funduszy europejskich, ekspert w dziedzinie pozyskiwania środków dla samorządów i przedsiębiorców. |
| dukeaecc | ja_jagienka | barszym | kw02 |

Witam i proszę o odpowiedz-w 2008 r przekształciłam działkę rolną w budowlaną,teraz chcę sprzedać część z tej działki i w związku z tym mam pytanie:czy i w jakiej wysokości będę musiała zapłacić podatek od sprzedaży?Z góry dziękuję za odpowiedz. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
To zależy od tego, kiedy działka została nabyta, a nie kiedy była przekształcona.
---------------------Krzysztof -------------------------------- Na prywatne wiadomości odpowiadam tylko w sprawach ściśle prywatnych (i z dużym opóźnieniem) Gdy chodzi o pieniądze, nie ufaj moim radom - sprawdź jeszcze 3 razy | ||
linki reklamowe | |
CYTAT(kw02 @ 10.03.2010, 22:05) To zależy od tego, kiedy działka została nabyta, a nie kiedy była przekształcona. Witam-działkę nabyłam 15 lat temu od PGRu. | |||
Nie ma podatku dochodowego.
---------------------Krzysztof -------------------------------- Na prywatne wiadomości odpowiadam tylko w sprawach ściśle prywatnych (i z dużym opóźnieniem) Gdy chodzi o pieniądze, nie ufaj moim radom - sprawdź jeszcze 3 razy | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |