Forum Wieszjak.pl » Prawo » Postępowanie karne » wyrok karny »  Dodaj komentarz
wyrok karny - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
19:05 09-03-2010  kempi82
Nie wspomniano o naprawieniu szkody głównie dlatego, że to musi być załatwione między osobą pokrzywdzoną a Panią. Sąd wezwał do uiszczenia opłat związanych z postępowaniem sądowym i które trafią na konto sądu.
2.
18:47 09-03-2010  anusiakbmx
witam,dziekuje za udzielenie mi odpowiedzi na poprzednie pytanie,mam jeszcze małe wątpliwości.17.02.2010 został ogłoszony wyrok,dostałam grzywnę 1000 zl,450 koszty sądowe i naprawienie szkody czyli zwrot przywłaszczonych pieniędzy w kwocie 5300.W DNIU DZISIEJSZYM DOSTAŁAM WEZWANIE DO ZAPŁATY GRZYWNY I KOSZTÓW SĄDOWYCH.Moje pytanie brzmi dlaczego nic nie wspomniano o kwocie 5300 jakie to są procedury,czy coś jeszcze dostane poczta jakies wezwanie do zapłaty bo nawet nie wiem na jakie konto mam wpłacic te 5300.BARDZO PROSZE O POMOC JAKA TO JEST PROCEDURA CZY MAM CZEKAC NA KOLEJNE PISMO Z SĄDU.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona