1
Przejdź do strony:
» odpowiedzialność za poinformowanie związku wyznaniowego o domniemanym obrażaniu, używanego przez wymieniony związek wyznaniowy, symbolu religijnego
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

19:24 09-03-2010
Czy być pociągnięta do odpowiedzialności karnoprawnej albo cywilnoprawnej za poinformowanie na piśmie związku wyznaniowego o toczącym się postępowaniu karnym w sprawie domniemanego przestępstwa z art. 306 kk, w którym jestem pokrzywdzona? Sprawa dotyczy obrażania symbolu religijnego używanego przez ww. związek wyznaniowy.
  zgłoś naruszenie regulaminu
konto usunięte

20:09 09-03-2010
żeby uzyskać odpowiedz, musi Pani szerzej opisać co w tym piśmie było do związku wyznaniowego.

linki
reklamowe

19:31 10-03-2010
CYTAT(yakikris @ 9.03.2010, 20:09)
żeby uzyskać odpowiedz, musi Pani szerzej opisać co w tym piśmie było do związku wyznaniowego.

Powiadomienie o postępowaniu sądowym przeciwko instytucji, która moim zdaniem obraziła symbol religijny. Ten symbol nie dotyczy za bardzo mojej religii tylko religii związku wyznaniowego. Były dane adresowe instytucji która obraziła symbol religijny i mój adres.

22:26 15-03-2010
CYTAT(jurystka32 @ 10.03.2010, 19:31)
Powiadomienie o postępowaniu sądowym przeciwko instytucji, która moim zdaniem obraziła symbol religijny. Ten symbol nie dotyczy za bardzo mojej religii tylko religii związku wyznaniowego. Były dane adresowe instytucji która obraziła symbol religijny i mój adres.

20:42 22-03-2010
Niech Pani jeszcze raz zredaguje pytanie, bo jest niezrozumiałe.
---------------------
Pomogłem? Kliknij pomógł.
Regulamin forum - Przedstawione w Serwisie opinie, poglądy i wypowiedzi stanowią wyraz osobistej wiedzy i poglądów ich autorów i nie mogą być interpretowane w żaden inny sposób.

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
dukeaecckw02ja_jagienkabarszym
Dołącz do naszego grona