Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Czy być pociągnięta do odpowiedzialności karnoprawnej albo cywilnoprawnej za poinformowanie na piśmie związku wyznaniowego o toczącym się postępowaniu karnym w sprawie domniemanego przestępstwa z art. 306 kk, w którym jestem pokrzywdzona? Sprawa dotyczy obrażania symbolu religijnego używanego przez ww. związek wyznaniowy. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
| konto usunięte |
żeby uzyskać odpowiedz, musi Pani szerzej opisać co w tym piśmie było do związku wyznaniowego. | ||
linki reklamowe | |
CYTAT(yakikris @ 9.03.2010, 20:09) żeby uzyskać odpowiedz, musi Pani szerzej opisać co w tym piśmie było do związku wyznaniowego. Powiadomienie o postępowaniu sądowym przeciwko instytucji, która moim zdaniem obraziła symbol religijny. Ten symbol nie dotyczy za bardzo mojej religii tylko religii związku wyznaniowego. Były dane adresowe instytucji która obraziła symbol religijny i mój adres. | |||
CYTAT(jurystka32 @ 10.03.2010, 19:31) Powiadomienie o postępowaniu sądowym przeciwko instytucji, która moim zdaniem obraziła symbol religijny. Ten symbol nie dotyczy za bardzo mojej religii tylko religii związku wyznaniowego. Były dane adresowe instytucji która obraziła symbol religijny i mój adres. | |||
Niech Pani jeszcze raz zredaguje pytanie, bo jest niezrozumiałe.
---------------------Pomogłem? Kliknij pomógł. Regulamin forum - Przedstawione w Serwisie opinie, poglądy i wypowiedzi stanowią wyraz osobistej wiedzy i poglądów ich autorów i nie mogą być interpretowane w żaden inny sposób. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |