odpowiedzialność za poinformowanie związku wyznaniowego o domniemanym obrażaniu, używanego przez wymieniony związek wyznaniowy, symbolu religijnego - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
20:42 22-03-2010  dominos
Niech Pani jeszcze raz zredaguje pytanie, bo jest niezrozumiałe.
2.
22:26 15-03-2010  marabut17
CYTAT(jurystka32 @ 10.03.2010, 19:31)
Powiadomienie o postępowaniu sądowym przeciwko instytucji, która moim zdaniem obraziła symbol religijny. Ten symbol nie dotyczy za bardzo mojej religii tylko religii związku wyznaniowego. Były dane adresowe instytucji która obraziła symbol religijny i mój adres.

3.
19:31 10-03-2010  marabut17
CYTAT(yakikris @ 9.03.2010, 20:09)
żeby uzyskać odpowiedz, musi Pani szerzej opisać co w tym piśmie było do związku wyznaniowego.

Powiadomienie o postępowaniu sądowym przeciwko instytucji, która moim zdaniem obraziła symbol religijny. Ten symbol nie dotyczy za bardzo mojej religii tylko religii związku wyznaniowego. Były dane adresowe instytucji która obraziła symbol religijny i mój adres.
4.
20:09 09-03-2010  yakikris
żeby uzyskać odpowiedz, musi Pani szerzej opisać co w tym piśmie było do związku wyznaniowego.
5.
19:24 09-03-2010  marabut17
Czy być pociągnięta do odpowiedzialności karnoprawnej albo cywilnoprawnej za poinformowanie na piśmie związku wyznaniowego o toczącym się postępowaniu karnym w sprawie domniemanego przestępstwa z art. 306 kk, w którym jestem pokrzywdzona? Sprawa dotyczy obrażania symbolu religijnego używanego przez ww. związek wyznaniowy.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona