Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

~rodzic 74.108.*.* |
Czy ktos z panstwa wie do jakiego wieku dziecka placi sie alimenty?Dziekuje bede wdzieczna | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 84.10.*.* |
Alimenty płaci się do momentu ukończenia nauki przez dziecko ale nie dłużej jak do ukończenia 25lat,pozdrawiam | ||
linki reklamowe | |
~ep 31.63.*.* |
Nieprawda, dziecko może dostawać alimenty dopóki nie jest w stanie samo się utrzymać i nie ma narzuconej granicy wiekowej. | ||
~es 195.117.*.* |
ep ma rację. Nawet dorosłe dziecko może otrzymywać alimenty, np. jeśli jest chore, albo z innego powodu nie może samo się utrzymać. | ||
~gosc 46.112.*.* |
hujowo piszecie | ||
~ja 46.112.*.* |
a ja mam 300 i mam was w dupie ha \ | ||
~a 77.65.*.* |
moje dziecko mam 50zl alimentow i nie wiem jak napisac o powuszenie takie ma zasadzone przez sad kpina prawda | ||
linki reklamowe | |
Jeśli nie umie Pani napisać pozwu o podwyższenie alimentów, to nic dziwnego, że dziecko na tym traci i wcale nie sąd tu zawinił a matka. Po prawej, na tej stronie (zielonymi literkami) ma Pani wzory pozwów do pobrania, a wśród nich - pozew o podwyższenie alimentów. | ||
ja mam 760zł emerytury i orzeczenie o niepełnosprawności niezdolny do pracy na utrzymaniu narzeczona i 8miesięczne dziecko z wrodzoną wadą dwunastnicy a sędzina zasądziła mi 450 zł alimentów i co mam powiedzieć !!!!!??? | |||
Niepełnosprawny i niezdolny do pracy a zdolny do płodzenia dzieci i utrzymywania narzeczonej? Dziecko musi jeść, niestety. | ||

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |