odwieszenie wykonania kary - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
11:42 10-03-2010  anuszka
witam, mam zasądzoną karę 1 rok w zawieszeniu na dwa lata w czasie próby dopuściłam się złamania prawa, prokurator podpiął tą sprawę pod ten sam paragraf z pierwszego wyroku i żąda kary 1 i 6 miesięcy w zawieszeniu na dwa lata ale podkreślił że jeśli główny prokurator się do tego nie przychyli to będzie bezwzględne wykonanie kary co to oznacza? Czy w tej drugiej sprawie jeśli wystąpiłam o samo ukaranie się będzie normalna rozprawa z moją obecnością? Czy sąd zasądzi odwieszenie pierwszych zawiasów i czy będę mogła byc obecna na tej rozprawie? Czy będąc samotną matką mogę starac się o odroczenie wykonania kary? Czy dobrym pomysłem będzie wzięcie adwokata? boję się że wszystko odbędzie się bez mojej obecności i nic sama nie zdziałam. Proszę o pomoc

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona