Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

Witam, moj maz nie rozliczyl sie z Urzedem Skarbowym za rok 2008 za ktory jest mi potzebne zaswiadczenie o dochodach. Nie ma zamiaru tego zrobic .. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
CYTAT(kita12 @ 10.03.2010, 13:52) Witam, moj maz nie rozliczyl sie z Urzedem Skarbowym za rok 2008 za ktory jest mi potzebne zaswiadczenie o dochodach. Nie ma zamiaru tego zrobic .. tak Interpretacja ministerstwa to najczęściej przekonywanie, że w ustawie jest co innego, niż tam faktycznie jest. Prezentowane poglądy, opinie i odpowiedzi mają jedynie charakter informacyjny i pomocniczy i nie powinny być traktowane jako wiążące kogokolwiek. | ||
linki reklamowe | |
CYTAT(gina888 @ 10.03.2010, 13:58) tak ??? TAK - TO ZNACZY ZE ROZDZIELNOSC NIE ZMIENI TEGO ZE MUSZE MIEC JEGO ZASWIADCZENIE O ZAROBKACH???????????????????????????????????? | |||
CYTAT(kita12 @ 10.03.2010, 16:51) ??? TAK - TO ZNACZY ZE ROZDZIELNOSC NIE ZMIENI TEGO ZE MUSZE MIEC JEGO ZASWIADCZENIE O ZAROBKACH???????????????????????????????????? Czy w trakcie rozwodu można zrobić rozdzielnośc majątkową? Czy mąż może cokolwiek zdziałać bez mojej zgody? | |||
Mam pytanie. Czy w trakcie rozwodu można zrobić rozdzielność majątkową? Czy zawsze potrzebna jest zgoda obydwu (jeszcze) małżonków? | |||
CYTAT(kita12 @ 10.03.2010, 16:51) ??? TAK - TO ZNACZY ZE ROZDZIELNOSC NIE ZMIENI TEGO ZE MUSZE MIEC JEGO ZASWIADCZENIE O ZAROBKACH???????????????????????????????????? rozdzielność nie ma tu znaczenia...dopoki jest Pani mężatką potrzebne bedą "zarobki "męża Interpretacja ministerstwa to najczęściej przekonywanie, że w ustawie jest co innego, niż tam faktycznie jest. Prezentowane poglądy, opinie i odpowiedzi mają jedynie charakter informacyjny i pomocniczy i nie powinny być traktowane jako wiążące kogokolwiek. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |