Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | barszym | kw02 | ja_jagienka |

Witam, jestem pracownikiem sklepu. Mam pytania dotyczące kamer, które niedawno zostały zainstalowane w naszym sklepie. W rozmowie z pracodawcą dowiedziałem się iż mają być 4 kamery zainstalowane na sklepie. I wszystko ok, ale w momencie kiedy przyszli Panowie instalatorzy, jasno stwierdzili iż szef kazał zainstalować 3 kamery na sklepie i jedną na zapleczu. W zasadzie wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt że zaplecze jest miejscem, gdzie spożywamy, przebieramy się czy spędzamy przerwę. Czy prawnie pracodawca może coś takiego zrobić, bez poinformowania pracowników? Oraz 2 pytanie, mam umowę w której wymienione mam obowiązki i podstawy pracy. Ostatnio - drogą mailową - dostaliśmy iformacje pt podstawy i obowiązki. Zawiera on punkty, których w umowie nie ma, czy są one ważne? Dziękuję za odp. i pozdrawiam. PS Chyba zły dział wybrałem, przepraszam i proszę o przeniesienie tematu. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |