Pomoc,zapomogi,zasiłki dla samotnej matki - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
14:47 02-11-2010  ~czytelnik
Ludzie prosza tu o pomoc kazdy pomaga jak potrafi i sie nie wywyzsza skoro pani odpowiedzi sa takie kompetentne to to prosze zalozyc sobie wlasne forum! nie znosze takich ludzi
2.
14:46 02-11-2010  ~gość
~czytelnik napisal(a): Pani jest posrana poprostu
chodzi o p Ewke
3.
14:45 02-11-2010  ~czytelnik
Pani jest posrana poprostu
4.
17:08 25-03-2010  mariusz_160
CYTAT(takisobiektoś @ 23.03.2010, 14:57)
Jest Pan żonaty i otrzymuje alimenty?
Oznacza to,że wyłudza Pan pieniądze od ojca albo organu płacącego za miesiące w których nie jest już Pan kawalerem.

Wcale nie otrzymuje alimenty bo on ich nie płaci. Chodzi mi o te zaległe bo wiem że jak nie jestem kawalerem to mi się nie nalezy tylko w tym wszystkim jest to że ślub był we wrzesniu a on odliczył ulge na dziecko za osiem miesięcy i za to że ojciec samotnie wychowujący.
5.
21:47 24-03-2010  gina888
musi być przez sąd.....idźcie i zawrzyjcie przed sadem ugode na sume która Wam pasuje
6.
21:39 24-03-2010  loki409
witam mam taka sprawe: przepracowalam w zakaldzie 7 lat umowe mam na czas nieokreslony w zeszlym roku urodzilam dziecko obecnie jestem na urlopie macierzynskim ale za pare tygodni mi sie skonczy z ojcem dziecka nie mam slubu i dobrowolnie placi mi alimenty bez wyroku sadowego czy moge sie starac o urlop wychowawczy czy starczy ze pokaze "umowe" spisana miedzy nami o alimentach czy musze miec przysadzone alimenty przez sad
7.
14:57 23-03-2010  takisobiektoś
CYTAT(mariusz_160 @ 22.03.2010, 16:03)
jestem żonaty od kilku miesiecy.

Jest Pan żonaty i otrzymuje alimenty?
Oznacza to,że wyłudza Pan pieniądze od ojca albo organu płacącego za miesiące w których nie jest już Pan kawalerem.
8.
14:50 23-03-2010  mariusz_160
CYTAT(yakikris @ 22.03.2010, 20:38)
Tak jak pisze Pani Ewa - jeśli ma komornika na karku, to i tak pieniędzy nie obejrzy (najprawdopodobniej, jeśli nie umknie to uwadze).
Tak czy tak więc pieniędzy nie dostanie.
Ja bym poczekał do końca okresu rozliczeniowego i upewnił się, czy na prawdę odliczył. Po co pisać "donos", jeśli żadnych pozytywów on nie przyniesie.

Odliczył bo z nim rozmawiałem i sam mi to powiedział. To ja mówiłem to daj mi je a on mówi że mi się one nie należą. A komornika nie ma bo jeszcze nie podawałem o zaległe alimenty i że ich nie płacić
9.
20:38 22-03-2010  yakikris
Tak jak pisze Pani Ewa - jeśli ma komornika na karku, to i tak pieniędzy nie obejrzy (najprawdopodobniej, jeśli nie umknie to uwadze).
Tak czy tak więc pieniędzy nie dostanie.
Ja bym poczekał do końca okresu rozliczeniowego i upewnił się, czy na prawdę odliczył. Po co pisać "donos", jeśli żadnych pozytywów on nie przyniesie.
10.
20:33 22-03-2010  ewakonieczna
TAK - listem poleconym za zwrotnym potwierdzeniem.

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona