Czy moge wycofac zawiadomienie - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
16:21 13-03-2010  rumcajsnowy
Oszustwo jest przestępstwem ściganym z urzędu i wycofać tego nie można, można jednak zeznać, że nie chce Pani aby dalej prowadzono postępowanie. Wówczas policja nie będzie zbyt gorliwie szukać sprawcy i w końcu być może umorzy postępowanie. Ale to wszystko być może...
2.
10:20 11-03-2010  kempi82
Wycofanie zgłoszenia jest możliwe. Problem polega na tym, że policja, czy Prokuratura nie mają obowiązku uwzględnić tego wycofania i mogą dalej prowadzić taką sprawę.
3.
08:35 11-03-2010  olkakitty
Wczoraj zamowiłam paczke przez internet za pobraniem w kwocie 199zl zaplacilam kurierowi w paczce znajdowaly sie 2 paczki tic-takow złozyłam zawiadomienie o oszustwie teraz jednak zastawiam sie czy mogłabym to wycofac nie usmiecha mi sie chodzenie po sadach i policji prosze o odpowiedz czy jest taka mozliwość z gory dziekuje

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona