(http://prawo.wieszjak.pl/forum/thread/92213,wpolczesna-ochrona.htm)

eleonore - 13:12 11-03-2010
Witam,
Mam świadomość, że nie jestem jedyną osobą jaka została dotkliwie pobita przez ochrone.
Wróciłem dzisiaj ze szpitala po 4 dniach na neurochirurgi i rozpocząłem od tel. do właściciela klubu z zapytaniem czy posiada nagranie z minionych wydarzeń z prośbą by zabespieczył taśmę- stwierdził pierw iż jakotakiego nagrania nie posiada, gdy spytałem jaka firma ochrania Jego obiekt- stwierdził iż są to jego ludzie, On ich wybiera selekcjonuje i nie odpowiada za ich czyny
dodając, że na nagraniu nic tam nie widać i żebym kierował pretensje roszczenia indywidualnie do Tych osób, gdy spytałem o dane rzekomych ochroniarzy kazał mi oddzwonić za 5min po czym stwierdził iż tego nie zrobi i ma to ...
Chciałbym zaznaczyć iz wiele nie pamietam z zajscia ponieważ zostałem pobity do nieprzytomności z rozległymi obrazeniami czaszki (zakrzepy) złamaniem nosa obitymi watrobą żebrami itp z relacji znajomych wygładało to tak iż wstając ze stolika podkłem sie na krześle i osunołem na jednego z ochroniarzy gdy próbowałem wstac przepraszając go podbiegł drugi i zaczął obkładać mnie pięsciami po twarzy następnie wyglądało to jak zabawa w boksera jeden trzymał za ręce a dwoch sie bawiło w uzyskanie jak najlepszego wyniku w momencie gdy byłem juz nieprzytomny i zsunołem sie na ziemie poszły buty
Jeden z moich kolegów też został zaatakowany w momencie gdy chciał ich ode mnie oderwać dostał w twarz spadł lecz powstał i oddał gdy panowie z ochrony to za uwarzyli zamiast pomóc koledze po fachu woleli swój gniew pokazać na mnie.
prosze wybaczyć mi tą rozłegłość w pisaniu lecz wem ze takich przypadków było i jest od groma i w wiekszości nic się z tym nie robi, pytanie czy gdybym zmarł po tym zajściu czy dopiero wtedy byłoby większe zainteresowanie tym problemem, problemem tzw napchanych sterydem bezmózgich panów
czekam na jakies porady od czego zaczać ponieważ ani policja ani lekaże nie kwapiom sie i odradzają stwierdzają ze trudno będzie im to udowodnić bo mogłem być pijany bo mogłem nie wiem obrazić matke kogoś ciekawi mnie to
niezmiernie
pozdrawiam

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona