Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | mfilipinka | nieruchomosci_waw | zaneta1985 |

Witam!! mam problem z bardzo nieprzyjemnym typem. otóż ok 2 lata temu pozyczylem znajomemu pewna kwote pieniedzy, dosyc duza jak dla mnie, osoba ta deklarowala sie, ze odda mi te pieniadze. oczywiscie transakcja odbyla sie bez zadnych pisemnych umow, a pieniadze zostaly wreczone z reki do reki. po wielu prosbach ewidentnie widac, ze osoba ta nie zamierza oddac mi tych pieniedzy. i tu wlasnie problem, chcialbym sie dowiedziec czy mam jakakolwiek szane droga prawna odzyskac te pieniadze? chodzi tu o 600 zl, dla mnie to spora kwota i nie podaruje mu tych pieniedzy. i bardzo prosze o rade, co robic. osoba ta pracuje i ma pieniadze. bardzo prosze o pomoc! pozdrawiam!! | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
| konto usunięte |
Watek bardzo często poruszany na forum. Proszę poszukac ok Umowa ustna też jest zobowiązująca ale warto aby byli świadkowie tej transakcji W pierwszej kolejności proszę wysłać listem poleconym badż za potwierdzeniem odbioru wezwanie do zplaty. Podać termin do zapłaty np. 7 dni | ||
linki reklamowe | |
| konto usunięte |
Podobny wątek link j/n http://forum.prawnikow.pl/Jak-odzyskac-poz...iad-t62529.html | ||
dziekuje bardzo i przepraszam za problem, temat mozna juz usunac, pozdrawiam serdecznie:) | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |