1
Przejdź do strony:
» prawo matki
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy rodzinne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

16:53 11-03-2010
witam
Tak naprawde nie wiem od czego zaczac...wiec zaczne od poczatku. Mieszkam w Anglii. Moja zona jeszcze w Polsce z dziecmi. Za kilka miesiecy bedziemy juz razem. Dzieci maja innego ojca, ktory na kazdym kroku robi zonie problemy. Dodam tylko, ze nie byli malzenstwem. Ojciec dzieci odwieza je kiedy tylko mu sie podoba. Czasami raz na 2 m-ce, czasami raz na m-c. Kilka tygodni temu zona dostala wezwanie do sadu w sprawie widzen. Ojciec dzieci oczywiscie sie nie stawil, co nas bardzo zdziwilo skoro to on zainicjowal wezwanie do sadu. Sad przelozyl rozprawe na dzisiaj. Zona przezyla dzis maly "szok" kiedy sad zasadzil widzenia 2 razy w miesiacu z mozliwoscia wyjscia na spacer. Dodam jeszcze, ze ojciec zgodzil sie na wyrobienie dzieciom paszportow na okres 4 lat po dlugich namowach. Podstepem, ze tak powiem wkoncu sie udalo. Co bedzie za 4 lata nawet nie chcemy myslec. Tak naprawde jestem zaskoczony decyzja sadu ktory opieral sie tylko na klamliwych zeznaniach ojca dzieci. Moja zona czula sie jak przestepca. A przeciez to ojciec dzieci jest ta "zla" strona w sprawie. Mamy poczucie, ze do konca zycia bedziemy zyli w "nerwach". CO MOZNA ZROBIC W TEJ SPRAWIE? Przeciez to My teraz jestesmy RODZINA.
Tak to wyglada w obszernym skrocie. Udziele wszelkich mozliwych odpowiedzi na przyszle pytania.
Dziekuje z gory>
  zgłoś naruszenie regulaminu

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaecckw02barszymŁukasz Nysztal
dukeaecckw02barszymŁukasz Nysztal
Dołącz do naszego grona