1
Przejdź do strony:
» zatrzymanie wezwanego w charakterze świadka
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Sprawy karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

20:46 11-03-2010
witam! mam taki problem: mój chłopak został dzisiaj zatrzymany. z samego rana jak tylko poszedł na 6 do pracy, do jego domu przyjechała policja z nakazem przeszukania jego pokoju oraz pokoju jego brata (który siedzi już 2 lata). nic nie znaleźli. zostawili wezwanie dla mojego chłopaka aby stawił się tego dnia na komendę w charakterze świadka. zaraz po pracy pojechał tam i ja razem z nim. on nie wiedział o co chodzi. podczas przesłuchania dowiedział się, że jest podejrzany o napad na stację paliw, który wydarzył się miesiąc temu. na tej stacji paliw był monitoring. w środku obsługiwało dwóch panów. drzwi były już zamknięte i niby ktoś wszedł do środka przez lufcik przez który nawet ja bym się nie zmiejściła a jestem szczupła. na dodatek są podejrzenia , żę zrobił to mój chłopak, który był wtedy w pracy na drugą zmianę i jego brat który jak już wcześniej wspomniałam siedzi już dwa lata. po przesłuchaniu został zakuty w kajdanki i zabrany na 48 godzin. policjantów nic nie obchodziło że był on w pracy. że napadu dokonało dwóch mężczyzn w tym niby jego brat. czy policja miała prawo zatrzymać go?
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

20:51 11-03-2010
dodam jeszcze, że to iż on wrócił bezpośrednio do domu może potwierdzić jego matka i młodszy brat, który wracał z ni z pracy. a on nawet tego dnia nie był na tej stacji więc na monitorngu nie mogło go być. co jest najgorsze. chłopak jest na okresie próbnym w pracy i prawdopodobnie przez to zatrzymanie nie zostanie mu przedłużona umowa. a naprawdę bardzo sie starał. i co teraz? policja zagwarantuje mu pracę jeżeli straci tą?
odpowiedz

linki
reklamowe

16:32 12-03-2010
Policja miała prawo zatrzymać Pani chłopaka na 48 godzin celem wyjaśnienia, czy popełnił lub mógł popełnić przestępstwo, o którym Pani pisze.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawmfilipinkazaneta1985
dukeaeccnieruchomosci_wawmfilipinkazaneta1985
Dołącz do naszego grona