1
Przejdź do strony:
» Ugryzienie przez psa.
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Postępowanie karne
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

21:04 12-03-2010
Dzien dobry. Jestem nowym uzytkownikiem tego forum, poniewaz chcialbym sie dowiedziec jakiej wysokosci moge dostac odszkodowanie w sprawie o pogryzienie przez duzego owczarka niemieckiego. Bylo to 3 tygodnie temu sprawca od razu uciekl, lecz uslyszalem imie jego psa i wraz z rodzina zaczelismy poszukiwania. Jezdzlilsmy od domu do domy pytajac czy ktos moze go nie zna, lecz nikt nic nie wiedzial, wreszcie dalismy ogloszenie do miejskiej telewizji i juz po kilku dniach mielismy namiary. Skontaktowalismy sie z ta rodzina, ale oni nawet nie dawali nam dojsc do slowa przy rozmowie telefonicznej, wiec sie rozlaczylismy i napisalismy ze idziemy do sadu, juz w ten sam dzien dzwonil do nas policjant i mowil ze ta pani chce sie z nami spotkac i ustalic cene. Dokladnie nie wiem ile mamy zarzadac poniewaz wszystki koszty jezdzenia po lekarzach i dawania ogloszen nie byly zbyt duze, ale za to moje ubrania byly warte 550zl do tego pies ugryzl mnie do krwi. Rana po 2 tygoniach juz sie zagoila ale jednak jest jeszcze slad. Bardzo prosze o porade.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02zaneta1985
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02zaneta1985
Dołącz do naszego grona