Zadaj pytanie na forum
![]() | Maciej KaflińskiRadca prawny. Ekspert w zakresie prawa kapitałowego, funduszy inwestycyjnych oraz prawa korporacyjnego i cywilnego. |
| dukeaecc | kw02 | ja_jagienka | barszym |

~ataner4791 85.198.*.* |
Do ilu dni, tygodni, miesięcy pracodawca musi mi wypłacić odprawę | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 188.146.*.* |
jeżeliprzepracowałam cztery miesiące i zotałam zwolniona grupowo czy należy mi się odprawa? | ||
linki reklamowe | |
~mirek 83.238.*.* |
czy należy się odprawa gdy zwolnimy się z art.23.1 par.4 | ||
~bartek 77.253.*.* |
czy nalezy sie odprawa gdy zostalem zwolniony z powodu nie przyjecia nowego wymiaru godzin? | ||
~Ewa 193.239.*.* |
Po dwudziestu latach pracy mówią mi -odprawa jaka odprawa? | ||
~michał 78.154.*.* |
witam mam pytanie Okresy wypowiedzenia umów o pracę jest taki * 2 tygodnie przy przepracowaniu okresu krótszego niż 6 miesięcy * 1 miesiąc przy przepracowaniu okresu co najmniej 6 miesięcy * 3 miesiące przy przeprowadzeniu co najmniej 3 lat na czas nieokreślony a jezeli ja pracuje w firmie 6 lat a dokładnie 5 lat przerwa 3 miesięczna z wypowiedzeniem z mojej strony (sprawa rodzinna) i teraz przepracowałem kolejny rok w tej samej firmie ale z przerwą więc liczy mi sie 6 lat czyli 3 miesiace wypowiedzenia czy 1 rok i 1 miesiąc wypowiedzenia. Dziękuję za odpowiedź Michał | ||
~gość 85.198.*.* |
Aby odpowiedzieć na to pytanie należy podać dokładne okresy zatrunienia na poszczególne umowy o pracę i nazwy umów o pracę. | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Pisma |
| Akty prawne | Tagi |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |